Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щракнаха Русата Златка с новия й да се гушкат в мол! (Папарашки снимки)

7

Месец след като се появиха слуховете за раздяла между Златка Райкова и Благой Георгиев, плеймейтката бе щракната с нов мъж.

Двамата били засечени в едно от заведенията в столичния мол „Парадайз“. Райкова е била там с новото си гадже, като двамата не са пестили прегръдки и близост помежду си. Мъжът се казвал Карен, твърди читател на Pik, който прилага и снимков материал към сигнала.

На папарашкия кадър голяма част от лицето на жената, за която се твърди, че е Златка, не се вижда. Но при по-внимателно вглеждане в снимката се различава омбре ефектът на косата й – в момента сексбомбата е с тъмни корени и с изрусени кичури по дължината.

Тъй като името Карен не е често сещано, е възможно да става дума за бившия тенисист Карен Хачатрян. Заедно с брат му Юри, преди две години им бяха наложени сурови наказания заради уговаряне на изхода на тенис мачове. Двойката си е тръгнала от мола в суперлуксозна сива лимузина, чийто номер е с букви, а не с цифри.

Според слуховете Благо също си има друга жена до себе си.

7 Коментара
 1. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че си най-големия боклук и си нагаждачка и използвачка. А и новия ти каза, че има съмнения, че си пр.ститутка и каза, че не те харесва, а просто ти си разпоретина и най-много се е.еш и малко, ще те поизползва и ще ти бие шута и той, както джизъса направи с тебе.

 2. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че новия ти като разбере, че си проститутка и ще ти бише шута. Златка Патка Гошето каза, че ако е знаел преди време, че си проститутка, не би се занимавал с тебе, но ти си го била излъгала, но вече си му ясна, какъв долнопробен парцал си.

 3. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че ти със сигурност лъжеш арменецът Кери, че не си разпоретина (проститутка) и уж, не се ебеш с него за пари и понеже човека, не е българин и не знае каква утайка си, че си пълна отрепка и ти е лесно да го лъжеш. Но рано или късно, ще те разбере каква си и той като джизъса, ще ти бие шута проститутке малоумнице.

 4. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че арменецът Кери казал, че си му се предлагала срещу заплащане, да те ебе срещу заплащане, още когато си била женена за джизъса и си се била криела от джизъса и си го лъгала, че си му вярна съпруга. Кери каза че много време си се крила да, не те хване джизъса, но джизъса все пак те хвана, че се ебеш с друг и го лъжеш, че си му вярна и ти би шута.

 5. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че ти си искала да не казва, че те праска срещу заплащане, за да не стигне до ушите на джизъса. Златке Гошето каза, че ти си по-долна помиярка от колкото те е мислил. Ходиш да те ебе Кери, после се прибираш при джизъса и го лъжеш, че си на разкраситлени процедури при Цецо Андреев и той те прикрива и лъже джизъса, че е истина че не му изневеряваш, но джизъса те хвана в крачка разпоретина проста и ти би шута.

 6. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казал пред другите мъже, че принципно не те харесва, грозна и пластмасова си, но за сметка на това много добре скачаш на смока и ще те поизполва още малко и ще те замени с друга. А може и много малко да те поизползва понеже като разбере, че си като всички остнали проституки, които се ебат с всеки срещу заплащне и само го лъжеш, че уж само с него се ебеш, ще те надуши и той и ще ти бие дузпата.

 7. Златка Райкова казва

  Гошето Валентинов каза, че Кери казвал че много време си се криела от джизъса, че се чукаш с него, но ето че джизъса те хвана в крачка, изгони те и като и Керито те разбере, каква гняс си, парцал от червените фенери (проститутка) и той, ще ти бие шута и пак, ще дойдеш кога за без пари, кога за по 5 лв., както преди години да ни лапаш мадяците на мъжете в БГ. Са си вирнала оперирания нос, но като те изгони, пак за жълти стотинки, ще духаш на нас в БГ като огладнееш.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече