Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Рускинята Капитонова се подложи на серия от операции след „Ергенът“! (ФОТО)

0

Рускинята Виктория Капитонова е друг човек, откакто се снима в шоуто на Би Ти Ви „Ергенът”, забеляза „Уикенд”. Промяната не се изразява в личностно преобразяване и израстване като следствие от общуването с един мъж и 21 други жени, а в чисто физическо преобразяване. Тя като че ли си е сменила лицето.

От пръв поглед се вижда, че съблазнителката Виктория има ново лице, само че по него е пипано прецизно и професионално. За разлика от повечето родни изкусителки, които си правят корекциите така, че от пръв поглед да се забележи точно какво е рязано и надувано по тях, Капитонова явно е била при специалист, който си разбира от работата, и я е направил по-красива, без да я дяла като с тесла.

Поправяни са съвсем дребни детайли, за да светне лицето й. На най-новите клипове, с които рускинята се хвали, тя изглежда с по-големи очи, като горният клепач е повдигнат. В същото време скулите й са по-изразени, а носът като че ли е малко по-тънък и по-заострен в сравнение с преди.

Личи си, че рускинята е вложила доста пари, за да постигне тези леки, но съществени корекции. В същото време е пропуснала любимото на българките помпане на устни. Не е наляла и силикон в пазвата си, както обичат да правят родните бръмчалки. Явно Капитонова държи да изглежда естествена, макар че на практика вече не е.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече