Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Поредната ИЗМАМА в „Ергенът“! На колко години е всъщност Гергана?

0

В шоуто на Би Ти Ви май има много малко истински неща, подозират все повече зрители. След като „Ергенът” Виктор бе хванат, че дълго време е носел халка на безименния си пръст, където се слагат брачните халки, а психоложката Александра не е истински психолог и само учи психология, сега зрителите се чудят каква е реалната възраст на певицата Гергана. Във визитката си в предаването тя твърди, че е съвсем млада – едва на 24 години.

Оказва се обаче, че същата е била възрастта й преди 5 години, когато е участвала в конкурса „Мис Плеймейт 2017”. Тогава Гери е представена като 24-годишна моделка, която иска да стане актриса.

В свое интервю във връзка с конкурса, което може да бъде открито в интернет, тя съобщава, че е завършила висше образование. Ако сега действително е на 24 години, както е твърди, то през 2017-а трябва да е била на около 19. За да е завършила висшето си образование на тази крехка възраст, в която повечето момичета го започват, трябва да е станала студентка още в девети клас, изчисляват от „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече