Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Резил! Фънки насмете Анелия в „Като две капки вода“! Певицата потъна от срам

0

„Имам фатална забележка към Вас, Анелия. Никога не сцена не се правят такива работи – „не можах да вляза“ и т.н. Ние сме хората, които те гледаме и въобще не ни интересува дали си успяла да се включиш навреме в песента или не!“

С тези думи музикантът Димитър Ковачев-Фънки смрази фолк певицата Анелия след злополучното й изпълнение на парчето „Bad Habits” на Ed Sheeran по време на снощния лайф в „Като две капки вода“.

В действителност певицата много се изложи, тъй като не успя да влезе в такт с музиката, изтърва началото на песента и през цялото време си „изяждаше“ текста. Тя видимо се притесни от ситуацията, което допълнително се отрази на изпълнението й.

Първоначално Анелия се оправда с това, че слушалката й не работела и не си чувала музиката, после призна, че все пак не е успяла да „влезе“ навреме, а накрая заключи, че музиката изведнъж е спряла, което допълнително я объркало.

Според Фънки при подобен гаф никой творец не бива да се оправдава пред публиката, а да опита да намери изход от ситуацията като един истински професионалист.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече