Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Прошка! Дарин Ангелов си иска обратно невярната половинка

0

Дарин Ангелов е преживял тежко измяната на съпругата си Антония Русева, издават хора от обкръжението му. Актьорът, който се изявява като панелист в „На кафе”, а вече и като участник в „Капките”, дълбоко страдал заради изневярата на жена си. Както „Уикенд” вече писа, чаровната брюнетка има любовник от няколко месеца. Дарко обаче бил склонен да й прости, само и само да се съберат отново.

Пред свои близки актьорът споделил, че
все още много обича Антония. Той бил готов да направи компромис в името на 5-годишната им дъщеря Дария. Даже обвинявал себе си за проблемите в брака им. Смятал, че не е обръщал достатъчно внимание на жена си, та затова тя е погледнала встрани. Сега обаче бил твърдо решен да поправи тази грешка, ако Русева се съгласи да се върне при него.

Още в първия епизод на „Капките” на зрителите им направи впечатление, че Ангелов не е довел съпругата си да го гледа в публиката. Останалите участници бяха поканили семействата си – половинки или деца, но не и Дарин. Той бе подкрепян от своя брат близнак Деян. Свидетели пък разказват, че наскоро са го видели в киното на столичен мол с дъщеря му, но отново без жена му. Актьорът бил в унило настроение и изглеждал така сякаш нещо го мъчи.

В предаването „На кафе” Дарин също се държи по-обрано от обикновено. Доскоро панелистът на Гала искрено се забавляваше и редовно пускаше шефи в ефир, но сега е доста по-меланхоличен.
Ангелов не споделя много за личния си живот, но винаги е говорил с нежност за майката на детето си. Напоследък той бил толкова съсредоточен в работата си, че изобщо не забелязвал промяната в поведението на Русева. Съвсем случайно разбрал, че е завъртяла любовник и така се стигнало до раздяла. Актьорът обаче се надявал разлъката да е временна и Антония да се осъзнае.

Откакто се омъжи за актьора в края на 2015 г., Русева гради имидж на почтена жена, но някои все още си спомнят извънбрачната й авантюра със Стефан Манов – Тачо, мъжa на Евгения Калканджиева. С него тя имаше интимни отношения, преди да се запознае с Дарин. Разбира се, Жени била наясно с похожденията на съпруга си и направила всичко възможно да ги прекрати.
Оправната Антония не жалила дълго за пияндето Тачо и бързо се ориентирала към далеч по-симпатичния Дарин. Преди да се задоми, тя живеела основно в Унгария, където работела в местна телевизия. Прибирала се в България през няколко месеца, но се върнала за постоянно, когато панелистът на Гала й предложил брак.

Стройната брюнетка и актьорът се срещнали за първи път на морето в обща комапния. После се намерили в социалната мрежа и започнали да комуникират онлайн. Искрите обаче пламнали на рождения ден на Антония – 6 юни. Дарин я поздравил по случай празника, а вечерта пътувал до Лозенец, за да бъде с нея. След това отношенията им се развили много бързо.

Година по-късно Дарин предложил на Русева по романтичен начин отново в Лозенец – мястото на първата им среща. Те дори планирали лятна сватба на плажа, ала плановете им се осуетили заради служебните ангажименти на артиста и венчавката се отложила за декември.  След сватбата семейството се сдоби и с дете. През юли 2016 г. на бял свят свят се появи дъщеря им Дария.
„Антония е жената, който владее сърцето ми, то е изцяло нейно. Не знам за хората в другите сфери, но тези на изкуството не можем без любов!”, казвал е Дарин по адрес на своята съпруга. За съжаление обаче, тя явно се е отегчила от брака им.

Интересна подробност от личния живот на Ангелов е, че преди да се наложи в артистичните среди, е бил гадже на Мариана Попова, с която участват заедно в „Капките”. Те били двойка около две години, но днес актьорът с ужас си спомня за този период. Когато научил, че с певицата ще делят една сцена, той доста се притеснил, издават запознати. За негово щастие, с изпълнителката не се засичали толкова често и почти не си говорели.

Мариана и Дарин днес са в хладни отношения, защото навремето се разделили драматично. Връзката им приключила заради властния характер на Попова и желанието й постоянно да го контролира и манипулира, пише „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече