Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

На война! Eлена Йончева и бившият й мъж се съдят за детето

0

Елена Йончева и бившият й мъж Пламен Тодоров са в много лоши отношения, откакто се разделиха, пише „Уикенд”. Бившата журналистка и настояща евродепутатка замина със сина си Теодор за Брюксел и оттогава бащата на детето го е виждал броени пъти. Хора от обкръжението на архитекта споделят, че той е много огорчен от този факт и е започнал да търси правата си по съдебен път.

Йончева официално се раздели с Тодоров заради изневярата му с доста по-младата Виктория. С днешна дата архитектът живее с къдрокосата брюнетка, но драмата с детето му докарала сериозна нервна криза, споделят негови близки.

Малкият Теодор бил записан в елитна детска градина в белгийската столица и по думите на Елена се чувствал отлично там. В началото архитектът се опитвал да омилостиви бившата и да организира по-чести срещи със сина си, ала тя била непреклонна и измисляла различни оправдания, за да ги отменя – ту момченцето било болно, ту не искало да пътува до България, ту нещо друго.
Хора от обкръжението на Тодоров твърдят, че Йончева все още е много озлобена към него, въпреки че мина толкова време от разлъката. Той не е видял бял ден, откакто са разделени, а катастрофата, която преживя преди 2 години, съвсем го довършила – най-вече психически, защото физически успял да се възстанови, макар и тррудно.

През лятото на 2020 г. Пламен пътувал към Ямбол по работа с Виктория, когато отбил в аварийната лента, за да си почине от шофирането. Тогава на пътя се задал огромен тир, чийто водач бил задрямал зад волана. Той се забил право в колата на Тодоров. Половинката му Вики извадила късмет и се отървала с леки травми, ала архитектът пострадал тежко и на косъм се разминал със смъртта. Нараняванията му били най-вече в областта на главата и няколко дни бил в кома. Бившият на Елена преминал през сериозни операции и възстановяването му продължило дълго. Заради черепно-мозъчните травми той имал проблеми с говора и краткосрочната памет.

През цялото това време евродепутатката изобщо не се поинтересувала от състоянието на Тодоров. Когато той се обаждал по телефона да тъси сина си, тя му затваряла, а това допълнително го смачкало.

Елена и Пламен се разделиха преди 3 години заради изневярата му с Виктория, която месеци наред му беше любовница, а сега му е официална приятелка. Двамата са колеги и ежедневната работа по различни проекти ги сближила, но отношенията им бързо преминали границата на строгото професионално общуване.

Близки до Елена Йончева твърдят, че тя била бясна заради измяната на Тодоров и от яд напълно ограничила контактите му с детето. Архитектът дал своето разрешение синът му да напусне границите на България и да замине за Брюксел, но не подозирал, че ситуацията ще се развие по този начин. Момченцето съвсем скоро ще навърши 6 години, ала едва ли ще може да празнува да с татко си. Тодоров вече е завел дело срещу бившата си и се е заканил да се бори до дупка за родителските права, след като с Елена не са успели да се разберат като разумни хора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече