Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Жената на Дарин Ангелов го заряза?

0

Дарин Ангелов и жена му Антония най-вироятно са разделени, а отношенията помежду им са вледенени. Семейството имало имало проблеми и така се стигнало до краха на връзката им. Дали е замесен трети човек, засега не е ясно, твърди „България Днес“.

Самият Ангелов не потвърждава, но и не отрича плъзналата мълва: „Не искам да коментирам личния си живот – споделя той. – Казвам само, че обичам жена си. Това е най-важното“, споделя той, с което още повече засилва слуховете, че има раздор в отношенията между него и Антония.

В началото на седмицата във визитката си за „Като две капки вода” Дарин заяви пред цяла България,  че нещото, което най-много обича, е жена му. За разлика от него, другите участници изтъкваха колко обичат дадена храна, себе си или нещо материално.

Също така той не бе довел жена си за първия лайф на „Капките“, а бе поканил брат си и неговото семейство за дебюта си в шоуто за имитации. Това още повече засили слуховете, че има раздор между Ангелов и Антония.

Освен това иначе забавният панелист на Гала изглежда доста унил в предаванията през последните седмици – обикновено актьорът се забавлява и постоянно прави комични номера в ефира, ала отскоро той не е същият, както преди. И причината се крие именно в разлъката с жена му, коментират запознати.

Двамата минават под венчило през 2015 година, а плод на любовта им е дъщеричката им Дария, която се появи на бял свят година след сватбата им.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече