Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето го гаджето на екранната Петя Дубарова! Алиса Атанасова върти любов с немски актьор! (СНИМКИ)

0

Младата актриса Алиса Атанасова, която се превъплъти в обичаната поетеса Петя Дубарова във филма „Петя на моята Петя“ и визуално много напомня на нея, замени София с Берлин.

Внучката на легендите в българския театър Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев завършва НАТФИЗ, но преди четири години кара кино курс в Германия, където остава два месеца. Благодарение на него отива на фестивала ,Берлинале“, където се запознава с приятеля си Максимилиан.

Той също като нея е актьор, снима се в доста филми и е германо-италианец, който живее в немската столица. Двамата се влюбват от пръв поглед и не след дълго разбират, че искат да живеят заедно, пише „Галерия“. Така Алиса заминава при него в Берлин, защото не вярва във връзките от разстояние.

През първата година от престоя си там тя учи немски всеки ден пo четири часа, защото дотогава е наблягала над английския и френския и не знаела и думичка на езика на Гьоте. Вече се оправя добре в разговорния немски и дори преди три месеца се снима в главната роля на популярен сериал в Германия, който трябва да се излъчи есента.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече