Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Закопаха ги! Носовете на Петканови им изядоха рекламите

0

Новите носове на Александра и Даниел Петканови им изиграха лоша шега и буквално ги закопаха. От известно време семейството няма никакви реклами, освен спортен бранд, с който имат сключен годишен договор за платено партньорство, пише „Уикенд“.

Петканови, които отново са в обтегнати отношения и са пред развод, споделят снимки от ежедневието си, но вече не ни промотират прахове за пране, козметика и мобилни телефони, от които са „много доволни”, защото са взели някой лев за хвалебственото видео или снимка. Рекламите им секнаха, малко след като се подложиха на операция на носовете си в турска клиника. Семейството се оперира на аванта, като дори получи солиден хонорар за рекламната операция. След интервенцията последва хейт от страна на феновете им, които ги разкритикуваха, че са прекалили и вече простотиите им идват в повече. Алекс, която на ден промотираше между 5 и 10 артикула, постепенно намали бройката на рекламните снимки. От началото на годината моделката няма никакви проходи от работата си като инфлуенсър.

„Добре че купиха апартамента, сякаш е знаела, че ще залязат. Дано са изплатили по-голямата част от дома си, че иначе не знам какво ще правят”, коментират ги последователите им.

Даниел също не ни препоръчва нищо, което да си купим, поне от месец. В някои дни откритието на Милен Цветков не споделя нито едно стори, нещо, което не можеше да се случи преди година, когато семейството беше супер ангажирано с работа и не отказваше ангажименти.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече