Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Антония Петрова тъпчела нарочно мъжа си! Миската го харесвала шишкав

0

Мъжът на Антония Петрова – Ивайло Батинков, здраво се е и ошишкал през последната година. Откакто се ожени, бизнесменът заряза всякакви режими и се отдаде на вкусната храна и големите порции.

Той вече не може да скрие шкембето си дори под широките тениски и ризи. От снимките, които Тоца редовно пуска в социалната мрежа, добре се вижда, че благоверният й е минал 100-те кила. Докато бившата миска слабее, той трупа тлъстини – най-вече в коремната област. Батинков не крие, че обича да си похапва и хич не се ограничава. Същевременно обаче е доволен, защото жена му си го харесва и по-пухкав.
Преди да се ожени за Антония, Ивайло бе значително по-слаб. След сватбата започна ударно да дебелее, но пък сякаш не му пука особено. Пред приятели бизнесменът споделил, че хич не му се занимавало с диети, режими и спорт.


От друга страна, половинката му често се хвали как бързо си е върнала стройната фигура след раждането на сина им Благовест. Тя дори упреква всички майки, които не са успели го направят. Устата блондинка, която навремето стана известна с прозвището Мис Крокодил, не пропуска възможност да изтъкне, че настоящият й мъж Ивайло е „най-добрият, най-умният и най-старателният”, че семейството й е за пример, че синът им Благовест се развива по-бързо от връстниците си.

Това, разбира се, е силно преувеличено, тъй като детето показва съвсем нормални умения за годините си и в никакъв случай не се отличава като гений, както се опитва да го изкара майка му. Откакто даде живот на момченцето, Антония e станала от онези амбициозни родителки, които тикат наследниците си да бъдат първи във всичко, без да се съобразяват с реалните им възможности. „Синът ми е най-усмихнатото, будно, активно, любознателно и комуникативно дете!”, хвали се Петрова.


Бебето Благовест се роди на 17 януари 2019 г., когато бившата миска празнува своя имен ден. Датата не е случайна, защото числото е щастливо за тяхното семейство – на 17 март 2018 г. съпрузите се срещнали за първи път, а три месеца по-късно – на 17 юни, се ожениха в Гърция, пише „Уикенд“.  


Петрова неведнъж е споделяла, че е изкарала изключително лека и спокойна бременност, затова била напълно готова да зачене отново. Даже наскоро се появиха слухове, че пак чака дете, тъй като на последните й снимки изглежда подпухнала. Този ефект обаче се дължи по-скоро на филърите, с които е наблъскала лицето си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече