Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Потрес! Княгиня Калина втрещи с вида си на клоун

0

Княгиня Калина излезе на шопинг из столичните бутици малко преди на навърши 50 години. Единствената дъщеря на цар Симеон Втори разгледа марковите одежди дегизирана като клоун. Репортер на „Уикенд” засече Сакскобургготска, която обикаляше из щандовете за скъпи облекла, като веднага ни направи впечатление носът на Калина, който направо липсваше. Вместо него имаше само две дупки на лицето си, които се набиваха на очи, защото щерката на Симеон Втори носеше маската, без да покрива обонятелния й орган – явно поради здравословни проблеми, пише „Уикенд”.

Калина беше дегизирана с космата шапка идиотка в няколко цвята. С подобни, но не маркови, обикалят и столичните клошари, както и хора в деликатно състояние. Въпреки че беше в магазин и нямаше слънце, царската наследница не се разделяше със слънчевите си очила, скривайки разкривените си очи, които вече са с видоизменена форма от N на брой корекции. Шареният шал и палтото в зелено и кафяво се допълваха от оранжева чанта, черен панталон и кукерски космати ботуши, сякаш заети от участник във фестивала „Сурва”.

Калина обикаляше сама из щандовете, а малко по-късно към нея се присъедини и мъжът й Китин Муньос. Двамата проведоха разговор на испански, той погали по главата любимата си и отиде към съседния магазин, където се предлагаха значително по-евтини дрехи. Наследницата на царя продължи да обикаля търговския център и да търси подходящи за натюрела си одежди.

От вида й става ясно, че княгинята отново е претърпяла серия неуспешни пластични операции и изглежда наистина потресаващо. Облеклото й също бе под всякаква критика и нямащо нищо общо с елегантния стил на майка й доня Маргарита. Калина бе като излязла от цирка, изглеждаше и доста раздърпано. Краката й са слаби като щеки и тя тежи не повече от 50 кг., забеляза „Уикенд”. Наследницата на Симеон прилича на анорексичка и най-вероятно се подлага на зверски диети, за да поддържа теглото си под нормата.

Припомняме, че в началото на тази година Калина се премести в двореца Врана в столицата заедно със съпруга си мореплавателя Китин Муньос и техния син Симеон-Хасан. След като дълги години живяха в Мароко, те решиха да се установят у нас. Преди дни единствената дъщеря на цар Симеон Втори се сдоби с нова къща у нас, където отпразнува кръглата си годишнина. Калина е родена на 19 януари и само тя от всичките му наследници избра да се върне да живее в родината на баща си. Вместо да се възползва от всички екстри на двореца „Врана“, Калина е пожелала да има свой самостоятелен дом в София.

През уикенда Калина и Китин се разходиха до Бистрица, където заснеха официален портрет за юбилея на княгинята заедно с прочутите народни певици Бистришките баби, които са в списъка за нематериално културно наследство на ЮНЕСКО

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече