Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Доведената щерка на Гери Малкоданска – неземна красавица! ФОТО

0

Истинска красавица е доведената дъщеря на синоптичката Гергана Малкоданска – Джулия, видя paparak.bg. Момичето е в тийнейджърските години и безспорно задминава по хубост дори мащехата си.

Не е тайна, че съпругът на Гери – Алекс Ковачев, има голяма дъщеря от предишния си брак, за която избягва да говори.

Преди 5 години той се разделя с бившата си жена Таня, която е финансирала цялата му кариера до онзи момент, заради трофейната си актуална половинка.

Драмата не би била кой знае колко сериозна, ако Алекс нямаше дете от Таня – дъщеря, за чието съществуване почти никой в публичното пространство не е чувал. И това не е случайно, защото Ковачев пази в тайна, че има и друго дете освен малкия Лео, който синоптичката му роди в края на 2018-а. За първи път Малкоданска показа момичето, което се казва Джулия по празниците, дни преди да роди.

Красивата млада дама е тийнейджър, но жертвоготовно си играе с малкия Лео в дома на мащехата си и баща й. Писанията, че Гери и Алекс са единствената популярна двойка в страната ни, която крие дете от предишна връзка, са накарали синоптичката най-сетне да вдигне ембаргото върху Джулия и да е покаже, макар и отдалеч и за кратко.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече