Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Срам! Изгониха Зейнеб от магазин!

0

Скапа се коледното настроение на иначе вечно усмихнатата и позитивна Зейнеб Маджурова. Виновна е продавачката в магазин за цветя и опаковане на подаръци в столичен мол, оплака се блондинката в социалната мрежа. Зейнеб, която от този тв сезон прави светски интервюта в предаването „Тази сутрин” по БиТи Ви, била нагрубена и изгонена с довода, че пречела, пише „Уикенд”.

В дни като този, споделя Зайнеб, осъзнавала защо преди празниците бягала от България. Тук трудно можело да си набавиш коледно настроение от заобикалящата ни среда. Освен това не желаела да среща „изнервени, нацупени, сърдити, огорчени и озлобени хора под каквото и да е било форма”. Всъщност, тя наистина избяга в любимия си Инстанбул, където прекара няколко дни. Връщайки се, Зейнеб се заела с подготовката на последните коледни подаръци. За жалост попаднала на рядко нелюбезна служителка в магазин за цветя и празнично опаковане.

„Току-що бях изгонена от тук”, обяви Зейнеб, снимайки във видео магазина. Тя опитала да даде за опаковане голям подарък. „Изключително нервната и груба продавачка” обаче прогонила не само нея, а и други клиенти.
„В един момент ни хвърли едни листи с опаковъчна хартия и каза: „Ами тук си погледнете листите, опаковките и може да си купите хартия”, разказва Зейнеб случката. Тя решила да си избере материали и да опакова сама подаръка вкъщи. Взела един метър и с помощта на друга продавачка, която била любезна, започнала да измерва, за да прецени колко хартия да купи. „Вие пречите в този магазин! Моля, напуснете го!”, обявила й продавачката в един момент и тв водещата се сащисала. Бясна, тя напуснала магазина. Веднага извадила телефона си и заснела видеото, в което разказа за неприятната среща.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече