Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Строги мерки! Ето как Лили Иванова се крие от папараци

0

Естрадната прима крие лицето си, когато е на улицата, а двама мъже й помагат да се придържа към строгите си мерки срещу медиите

Лили Иванова не иска какви и да е нейни снимки да излизат в публичното пространство. Примата на естрадата дава за публикуване в медиите само най-хубавите си и добре обработени с фотошоп кадри, а когато е на улицата, крие лицето си от случайни фотографи. В последното се убедиха и папараците на „Уикенд”, които я засякоха преди два от концертите й в НДК.

В следобедa на 15-и декември шофьорът на звездата паркира лъскавото й ауди пред Двореца на културата. Не един, а двама мъже обслужваха певицата в този ден – единият караше лимузината и носеше багажа, а другият изпълняваше ролята на бодигард. Охранителят държеше здраво под ръка Вечната Амбър, та да не падне тя на хлъзгавите плочки.
Макар да е на 82 години, Лили не се разделя с високите токчета. Когато цъфна в обективите на фоторепортерите ни, тя бе облечена с дълго черно палто, което допълваше елегантната й визия. Цената на връхната й дреха е няколко хиляди лева, но певицата може да си позволи такъв разход.
Ден по-късно естрадната легенда отново се отправи към НДК – за финалния от трите й концерта. Тя напусна дома си на столичната улица „Оборище”, а охранителят й отново я придържеше да не падне. Звездата пак носеше носеше скъпарското си палто, а качулка скриваше лицето й от обективите на папараците ни.
След като лимузината с Лили паркира пред НДК, бодигардът изскочи от купето и отвори задната дясна врата. На ВИП пасажерката й трябваше помощ, за да излезе от автомобила – затова охранителят я издърпа отвътре. Междувременно шофьорът пренесе багажа на легендарната изпълнителка – 6 хартиени плика, малък куфар и още една пътна чанта в среден размер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече