Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Богдана Карадочева през сълзи за Стоянка Мутафова: Времето не лекува, боли цял живот

0

„Със Стоянка Мутафова си отиде една цяла епоха. Беше интелигентна, талантлива, неповторима, единствена. Толкова много я обичам и обичах. Времето не лекува и знам, че на дъщеря й е много трудно, не се прощава човек с майка. Това боли цял живот“, каза почти през сълзи коментира една от най-близките й приятелки Богдана Карадочева.

Въпреки че имаше ангажименти и е във време на пост, Богдана дойде в църквата ,,Въздвижение на Свети Кръст Господен“, за да сведе глава пред близката си приятелка. „Винаги я поздравявах за рождения ден. Тя мен също. Пеех й песни. Стоянка много се радваше. Много се обичахме. Много…“, върна назад лентата Богдана Карадочева и продължи: „Благодаря на Бог, че ме събра със Стоянка. И знаете ли, много са хората, за които се сещам сега това време, тъжно, болно и пандемично. Всеки път обаче си казвам: „Дано са на по-хубаво място“, сподели Карадочева след панихидата по повод кончината на Мутафова.

„След смъртта на мама, Богдана бе човекът, който се погрижи за мен. Бях зле доста дълго време, чувствах, че нямам сили сама да продължа напред, но Богдана винаги беше до мен. Говорили сме с часове“, сподели Мария Грубишлиева – дъщерята на Стоянка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече