Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тишо на Венета заприлича на дърт чичка! Побеля и оплешивя, отпусна шкембе (СНИМКИ)

0

Тихомир Георгиев – бившият съпруг на водещата Венета Райкова, никога не е бил строен като фиданка, но напоследък съвсем се е ошишкал. Позабравеният риалити герой гони 50-те, но изглежда с 10 години по-стар. Той е отпрал масивно шкембе и е оплешивял драстично. За да поприкрие  олисяването си, Тишо подстригва малкото си останала коса нула номер.

През седмицата Тихомир бе засечен от папараците ни да си купува храна в центъра на София. Той влезе в малко магазинче за бързи закуски и взе 2 сока и кроасани. За кого е втората напитка, не стана ясно, тъй като Георгиев беше сам в търговския обект. Може би по-късно е навестил някоя дама или пък сина си Патрик. Участникът в „Биг Брадър” почака на създалата се опашка, а като му дойде редът, плати и сложи покупките си в найлоново пликче, пише „Уикенд“.

Откакто се разведе с Венета преди 3 години, Тишо не е афиширал сериозна връзка с друга жена. Екссъпругата му също не се е показвала с нов мъж в публичното пространство. Тя винаги е твърдяла, че с бившия й са запазили чудесни отношения и след раздялата си. „Той все още е първият, на когото звъня, когато ми се случи нещо хубаво или лошо. Никога не сме си изневерявали, просто рутината уби брака ни”, споделяла е Райкова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече