Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

ТОП СКАНДАЛ! Софи Маринова жестоко обидена на Слави: Нелеп си!

0

Доскорошните близки приятели, колеги и партньори в музикални проекти – Слави Трифонов и Софи Маринова, вече са кръвни врагове. Оказва се, че ромската перла е жестоко обидена на шоумена заради поредния скеч, излъчен в телевизията му 7/8.

„Знаете, че съм много широко скроен човек, но всичко си има граници! Чувствам се обидена“, разкри в публичното пространство Софи Маринова. Повод за думи й е скеч, в който осмиват образа й и вменяват идеята, че Лоренцо не е неин син.

Софи не спомена конкретни имена, нито къде точно е излъчен скечът, но феновете й сами се досетиха.

„Искам да кажа няколко неща на тези, който се правят че ме обичат и боготворят. Бих искала да ги помоля да престанат да си правят реклама, докато се подиграват с моя образ. Нямам нищо против никого, но не смятам, че е редно да бъда обект на подигравки и то особено от мои колеги!

Моля ви най-сърдечно да не се ровите в личния ми живот и семейство ми и не замесвайте синът ми във вашите скечове и интриги! Известно е на всички, че аз никога не съм си позволявала да обсъждам някой колега, или да давам мнение за даден проект или песен“, бясна е Софка.

Тя подчертава, че шегата за Лоренцо е нелепа, както и нейният автор.

Софи Маринова неведнъж е била главен герой в скечовете на Слави, като в образа й най-често влиза Виктор Калев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече