Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Християн Гущеров свалил 20 кг след тежък Ковид! (ФОТО)

0

С близо 20 кг отслабнал мъжът на плеймейтката Светлана Гущерова – Християн, след тежко изкаран коронавирус. Синът на червения милионер Добромир Гущеров се разболял след семейна почивка в Боровец, като положителни били и съпругата му Светлана, както и бебето им Добромир.

Най-лошо обаче го изкарал именно милионерският син, който покрай тежката зараза свалил 20 кг от теглото си.

„Преди четири-пет седмици пътувахме семейно до Боровец и Хриси започна да се оплаква, че не му е добре. А там бяхме малко хора, защото избягваме да се виждаме с големи компании, почти никъде и не ходим. Особено Християн е много изолиран, откакто съществува вирусът. Не сме пътували никъде на почивка, за да можем да се пазим.

Прибирайки се от Боровец, взехме един тест за Хриси за негово успокоение. Оказа се, че е болен. Вкъщи започнахме да правим тестове на всички, аз и бебето също изкарахме положителен резултат. Мислех си, че съм „желязната лейди“ и мен никога няма да ме хване, но истината се оказа друга. Дъщеря ми не се зарази и я изолирахме с майка ми. Докато ние тримата се лекувахме в нас, Хриси много тежко го изкара. Най-много ме успокояваше фактът, че видимо на бебето нищо му няма“, призна Гущерова пред „Блиц“.

Самата Светлана го изкарала сравнително леко, като само загубила обоняние и вкус.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече