Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Щерката на Гала започва работа при конкуренцията? Водещата не искала Мари в „На кафе“

0

След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в ефира на Би Ти Ви, дъщерята на мадам „На кафе” също е започнала да точи зъби за работа в най-голямата телевизия. Мари Константин вече се появи в предаването „Тази сутрин” по покана на туркинята, макар и само като гост в нейната рубрика. Твърди се, че се надявала скоро да получи оферта и за постоянна работа.

Мари отдавна мечтаела да работи в сутрешен блок, като се цанила в „На кафе“ от няколко години насам. Майка й Гала обаче била категорично против. Двете с Мари често влизали в спорове и водещата не искала да пренасят кавгите си на екран.

Затова Мари имала нова мечта – да изгрее в Би Ти Ви. Тя навила близката на майка си Зейнеб да я покани в рубриката си с идеята да опипа почвата и да направи впечатление на шефа Антон Хекимян. Другото момиче било извикано, за да не изглежда гостуването на Мари прекалено подозрително, твърдят запознати. То обаче е било избрано така, че да има далеч по-слаби постижения в сравнение с дъщерята на Гала.


Зейнеб представи гостенките си като най-успешните инфлуенсърки в България, но това не е вярно. Всеки, който се интересува, може да провери колко последователи в Инстаграм имат те и колко са последователите на други популярни българки, пише „Уикенд“. Мари се радва на малко над 78 000 последователи, а Денина има близо 30 000 по-малко от нея. На този фон Николета Лозанова е натрупала 810 000 последователи, фолк певицата Преслава – 660 000, колежката й Галена – 580 000, Александра Петканова – 500 000, Джулиана Гани – 431 000, Златка Райкова 360 000, а Златка Димитрова – 212 000. Дори изоставената от Ники Илиев неуспешна актриса Саня Борисова е по-силна инфлуенсърка от дъщерята на Гала. Тя има 79 000 последователи, но Зейнеб не я покани.


Според слуховете, Мари е била в Би Ти Ви единствено за да си проправи път към работа там. Дали плановете й ще се увенчаят с успех? Нищо чудно. След като се намери място за Зейнеб, едва ли някой би се учудил, ако разкрият щат и за Мари. Дали това ще е успешен ход за телевизията, е друг въпрос.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече