Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани плаче в Инстаграм: Никой не може да помогне за детето ми

0

„Вече 18 дни, откакто не съм виждала сина си Давид! Всеки ден съм по адвокати, ходя в полицията, в съда! Институциите са безсилни. Ходих и до Монтана, но баща му Илиян не ми позволява да виждам детето!“

Това разкри през сълзи плеймейтката Джулиана Гани, която е категорична, че ще се бори със зъби и нокти за детето си. „Малшанс, че то остана у Илиян, когато аз заминах за чужбина“, разказва Гани.

Припомняме, че тя научи за изневерите на мъжа си Илиян Найденов по време на почивката си в чужбина и реши да се разведат. През това време той бе в дома им в София, а за детето се грижеше свекървата на Джулиана в Монтана. Оттогава тя не е виждала детето си.

„Разбира се, че няма да го пратя в интернат. Това бяха думи, които използвах в момент на афект. Обичам Давид повече от всичко“, кълне се Гани, след като Найденов я уличи в аудиозаписи да заплашва, че ще прати детето им в изправителен дом.

„Институциите са с вързани ръце, докато не мине делото, което е насрочено за февруари! Дотогава не мога да видя Давид“, плаче Джулиана.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече