Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ново начинание! Галя Щърбева продуцира игрален филм

0

Тв водещата Галя Щърбева не се отказва от мечтите си да продуцира игрални филми. Кога и как ще ги реализира, вероятно скоро ще се разбере, защото журналистката избягва да говори в детайли за бъдещи планове.

Журналистката мечтае да се развива в киното като продуцент, като смята да започне с късометражни филми. 43-годишната бивша новинарка има опит, тъй като с мъжа й Петко Гюлчев, имат продуцентска компания и снимат документални филми.

Тя гони мечтите си, но не е свръхамбициозна и напориста. Споделяла е, че никога не се е борила да става водеща, да се издигне.

Вярвам, че има божествена сила, която подрежда нещата по най-добрия начин. Когато излезеш от своя път, който е балансиран, животът те побутва, за да те върне в правилната лента”, убедена е Галя Щърбева.

Журналистката се старае да балансира между кариерата и семейството. Все пак дъщеря й Калина вече проявява интерес към камерата, пише „Уикенд“. И как иначе, имайки предвид, че и баща й работи в бранша. Калина е ходила на снимки с родителите си и вече знае много за професията. Расте в тази среда, но дали ще избере професионалния път на родителите си все още е рано да се каже.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече