Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Джулиана Гани за 2-годишния си син: Давам детето в изправителен дом, ще си родя друго! (Скандални записи изтекоха в нета)

0

 „Детето отива в изправителен дом! Какво ще направиш?! Айде да видим какво ще направиш, боклук мръсен, какво ще направиш, очите му няма да видиш!“

Това гласи един от скандалните записи, които мъжът на Джулиана Гани публикува в социалните мрежи срещу нея. Илиян Найденов, когото само преди седмица Малката Джулка хвана в изневяра, наруши мълчанието си и разкри доста грозни подробности от отношенията им.

В записите се чува как Гани го обижда и заплашва, като най-често използва 2-годишния им син Давид като оръжие, за да го нарани. „Давид няма да го видиш повече. Държавата ще дойде и ще го вземе, нека тя да прецени какво ще се случва с него. Или ще платя на някой, който не може да има деца, за да го гледа. Да го взимат полицаите, че да не го виждаш нито ти, нито родителите ти. Ще си родя друго, след 4-5 години, аз съм млада и хубава…“, продължава с небивалиците Гани.

В записите Илиян я умолява да се вразуми и да се разведат по нормалния начин, като имат споделено попечителство, за да е спокойно и щастливо детето им. „Мразя те, мразя теб и семейството ти и затова очите на Давид няма да видиш“, беснее Джулиана.

В 5-те записа моделката отправя и заплахи за живота на Илиян, като го предупреждава, че новият й любовник – актьорът Станислав Яневски, ще дойде да го пребие.

„Моето мълчание свършва днес! Заклевам се, господ ми е свидетел, че опитах да стискам зъби и да поема този удар, но сега смятам, че излагайки истината на показ, ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, защото убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се налага да показвам истинското лице на жената, родила това прекрасно дете.

Бях готов да замълча докрай и да спестя всичко, а в замяна исках единствено да постъпим като добри родители и да отделим енергията си в грижи, а не в тичане по съдилища и медии. Сега обаче, когато нямам никакъв друг избор, трябва да започна да говоря! Имам много какво да кажа“, изригва Илиян.

Още по темата ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече