Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мис Баба Дони Василева със смях: Не съм фалирала!

0

„Разсмяхте ме истински, не съм фалирала, просто си продавам колата!” Така Дони Василева, известна като Мис Баба, коментира слуховете за сериозни финансови проблеми.

„Кой го е написал това нещо?! Това не е фалит, просто си купих нова, по-хубава и по-скъпа кола и затова продавам старата. Тъй като е кабрио, в този сезон се продава трудно и реших да споделя обявата във Фейсбук, за да побутна малко ситуацията и да не ми стои цяла зима в гаража. Сега как са го изтълкували хората…“, споделя през смях Дони Василева.

„Добре съм финансово. Нека да гледат и да поверят как върви бизнесът ми, всяка неделя правя лайфове. Всичко ми е наред“, допълни още пред „България Днес“ Дони. Близката приятелка на Софи Маринова попадна в капана на жълтите слухове, след като пусна своя стар автомобил за продан не къде да е, а в социалните мрежи.

„Разделям се с моята красавица!“, написа шеговито под снимки на кабриото в мрежата Мис Баба. Бившата съпруга на кмета на Стрелча Стойно Чачов сподели и че съжалява за раздялата на Джулиана Гани и мъжа й Илиан, за която „България Днес“ първи съобщи. На въпроса трябва ли да се дава втори шанс след изневяра, Дони отговори категорично: „Аз шансове не давам! Режа от дъно, но това съм аз. Ако някои имат време… Джулката е по-млада, има време да прави грешки компромиси. Аз на моята възраст нямам!“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече