Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Денис Теофиков към приятелката си: Не обичам нищо и никой! Само теб

0

„Страшно много те обичам. Повече от всичко! То аз нищо друго не обичам!“

Това са едни от последните думи на Денис Теофиков към приятелката му Алекса. Той често й се е обяснявал в любов преди смъртта си, личи от съобщенията, които самата гримьорка публикува.

Твърденията му, че не обича нищо и никой друг само още веднъж доказват за депресията, в която се е намирал преди самоубийството.

Неслучайно по време на аутопсията на тялото съдебните медици са открили, че Денис не се е хранил през последните три дни преди фаталния полет от седмия етаж, разкрива източник на Lifestyle.bg.

Близки разказват, че той наистина нямал желание за нищо, нито пиел, нито се хранел. Бил много отчаян и очевидно не е виждал никакъв лъч светлина в безизходицата, в която е попаднал. Те отдават проблемите му основно на отношенията в музикалната компания на Ники Пашев, където към него бил упражняван постоянен психически и финансов тормоз.

„Единственото момиче, което съм обичал и все още обичам, си ти. Никъде другаде не съм имал чувства и никакви емоции към други жени“, обяснява се в любов Денис към Алекса в едно от съобщенията си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече