Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Симона издържала Даниел повече от година! Майка й я убедила да сложи край

0

Симона Загорова призна за раздялата с бащата на детето си – Даниел Милушев, но все още отказва да говори за причините, довели до краха.

Според слуховете, от началото на връзката им Глория била против. Не одобрявала дъщеря й да излиза с момче, което не е от сой, още повече, че нямал престижна професия и стабилна работа. Симона обаче не се вслушала в съветите й. Променила мнението си, когато Галина се родила и заживели под един покрив с Даниел.

В бранша се говори, че проблемите между Даниел и Симона възникнали по въпроса за семейния бюджет, пише „Уикенд“. Даниел нямал работа и се наложило Симона да покрива разходите. Тя забременя месец след запознанството им и в следващата близо година поемала всички разходи на Дани, включително джобни за кафе.

За Даниел пък така и не се разбра с каква професия е. Първоначално се говореше, че работи в системата на МВР. По-късно се появиха слухове, че не е полицай и нямал професионална квалификация. През лятото обаче Симона даде повод за коментари, че причината за раздялата може да няма нищо общо с трудовите навици на Даниел и семейния бюджет.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече