Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Чалгата за Сашка! Спасяват я с концерт!

0

Чалга гилдията е готова да спаси Сашка Васева! Десетки колеги на певицата искат да помогнат на емблемата на попфолка у нас. Освен с молитви те биха се включили в кампания за набиране на средства за Васева. Или да направят благотворителен концерт, на който да пеят без пари, а приходите да отидат за изпълнителката.

Легендарната певица от Дупница има тумор в мозъка. Сашка се нуждае от спешна операция в Германия. Сумата за лечение е близо 90 000 евро. И към този момент е непосилна за семейството на Васева.

„Заслужава си всички изпълнители да отделят от своите средства – каза пред „България Днес“ Андреа. – Нека направим един голям концерт, за да се съберат част от парите. Бих участвала активно в каузата да й помогнем. Сашка като изпълнител и основател на попфолка заслужава да се направи нещо за нея“, добави още тя.

Друг емблематичен изпълнител – Коцето, също е готов да съдейства на Васева. Бившият брадър споделя, че има сериозни връзки в неврохирургията.

„Тъстът ми е отличен мозъчен хирург. Ако се налага, веднага ще помогна. Ще я свържа с него. Много пъти съм съдействал на Сашка. Търсила ме е многократно. За всякакви неща. Винаги съм откликвал на молбите й, без значение за какво са. Разбира се, че бих й помогнал и сега“, сподели Константин.

Певицата Кали научи чак сега, че Васева е диагностицирана с тежкото заболяване. Изпълнителката на вечния хит „4-4-2“ също е готова да съдейства. Дори обещава, че ще потърси други колеги от попфолка, за да избистрят идеите около планирането на благотворителен концерт за събиране на средства за Сашка.

„Трябва да се помага на хората – категорична е Кали. – Сашка е не само икона в попфолка. Тя е изключително начетен човек. Има две висши образования, колкото и на хората да не им се вярва. Няколко пъти сме разговаряли. И съм оставала впечатлена от интелекта, който притежава. Веднага бих се включила в кампания за нея, стига да се организира. Сашка е много добър човек. Лошото явно не подбира. Васева не заслужава тази съдба! Ще търся съдействие и от останалите колеги. Не трябва да я оставим в това положение“ – категорична е Кали.

Според Таня Боева Васева е силна и може да пребори всичко. Въпреки че двете не са много близки, певицата се надява колежката й да се оправи.

„Ще подкрепя благотворителен концерт за каузата на Сашка Васева – обясни Боева. – Дано доброто се случи. Нека попадне на правилните хора да я лекуват“, добави още Таня Боева.

Друг легендарен изпълнител също е готов да се включи в благотворителна кампания в помощ на Сашка. Сашо Роман на драго сърце би помогнал да се събере част от сумата, нужна на Васева за животоспасяващата операция в мозъка й.

„Организира ли се концерт, веднага съм на сцената. Сашка е много голяма певица. Трябва да й се помогне“, довери пред вестника Роман.

Слави Трифонов също е готов да помогне на колежката си Сашка Васева. Изпълнителката, което не вижда от десетина години, наскоро призна, че е била диагностицирана с тумор в мозъка. Надежда за Сашка има, но тя трябва да се оперира спешно, а интервенцията съвсем не е евтина.

„Дръжте ме в течение!“. Това отговори Слави Трифонов на въпрос на „България Днес“ дали ще подкрепи Сашка Васева да оцелее.

В социалните мрежи ври и кипи от коментари, а фенове на чалга легендата нападат Слави Трифонов и го приканват да помогне финансово на Сашка Васева.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече