Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Симона Загорова с половин уста: Таткото на дъщеря ми не се грижи за нея

0

Фолк певицата Глория и дъщеря й Симона проговориха за първи път в тв интервю за отношенията на Загорова с бащата на детето й Даниел Милушев. Младата изпълнителка призна, че с него са разделени, като не пожела да разкрие причината за провалената й връзка.

Глория пък намира ситуацията за съдбовна, тъй като самата тя е станала майка твърде млада, с непланирана бременност, след която е останала самотен родител – също като дъщеря си. „Симона се запозна с Даниел и след 1 месец забременя, точно като мен“, прави паралел примата в интервю пред Петя Дикова за рубриката „Столът на мама“.

Глория добави, че навремето нейната майка много й е помагала в грижите за детето и я успокоявала, че всичко ще е наред. „Така е и сега. Всички помагаме в отглеждането на малката Галина. Аз се грижа за нея в няколко дни от седмицата, моята майка също помага, както и свекървата на Симона“, каза Глория, без да спомене нищо за бащата на детето.

„А таткото?!“, подсказа водещата, учудена, че той не е сред изброените, които помагат за Галина. Глория не успя да скрие гримасата си на неприязън, докато Симона бързо се окопити и отговори: „Както аз и моето семейство, така и той заедно с неговото семейство, ще участваме максимално в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин“.

За всички стана ясно, че Даниел не е фактор в отглеждането на момиченцето. Според запознати Симона и Глория не биха оставили няколко месечната Галина само на него, защото смятат, че не се справял с отглеждането на детето.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече