Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Не е за вярване! Помните ли Пацо от „Биг Брадър”? Вижте как изглежда днес и с какво се занимава

0

Панайот Кючуков – Пацо, който направи фурор в третия сезон на „Биг Брадър” през 2006 г., и вече няма нищо общо с имиджа си на купонджия и плейбой. Задоми се и стана мъж и баща за пример. Пацо продължава да живее в Гълъбово, където се чувства добре.

Пак играе футбол и се среща с приятели, но не окъснява. Не само, защото вече е отговорен семеен мъж, а и защото има важна работа. Вече четвърта година Панайот Кючуков е управител на дневен център за деца и младежи с увреждания в града.

„Харесва ми работата. Обичам да помагам и да се раздавам”, казва Пацо.

Той е квалифициран, тъй като е завършил Социални дейности в Тракийския университет в Стара Загора. Второто му висше е по Индустриален мениджмънт в Техническия университет в Габрово, пише „Уикенд“.

Преди да постъпи на настоящото си работно място, Пацо е бил изправител на Младежкия център в Габрово. Той не е доста деен в работата си. Не стои само в стаята си на управител и да се появява от време на време. Пацо е любимец и на децата и младежите, и на екипа от 12 служители в дневния център. Той е отдаден в работата си и се старае да осигурява всичко необходимо за децата и младежите, както и да имат разнообразни дейности. Като например, водели ги на хипотерапия – яздили кон е на конната база в Стара Загора. „Като им видиш щастието в очите, това ти е достатъчно”, казвал е Панайот и е подчертавал, че все пак за тази благородна работа е необходима и силна психика.

Пацо, който е вече на 38 години, не тъжи нито плейбойския си период, нито за участията с Коцето, с които предизвикваха фурор в която и дискотека в страната да се появяват. Признавал е, че били „хубави времена”, но днес е щастлив семеен мъж. Даже отказва медийни изяви. Кротнал се е и си гледа семейството. Жена му Ренета също не се блазни от бърза слава покрай него.

Тя дори е отказвала да участват в предаванията „Черешката на тортата” и „Смени жената”. „Тя ме ревнува, нормално е, но аз не давам никакъв повод”, казвал е Панайот. Кой би повярвал? Все пак това същият Пацо от „Биг Брадър”, който открито говореше за сексуалните си подвизи, като записваше всяко подобряване на рекорда си – броя жени, с които е спал, в тефтерче.

Днес двамата имат дъщеря Никол. Домът им е до къщата, в която Пацо е израснал, и днес там живеят баща му и майка му, която е общински съветник в Гълъбово. Един двор ги дели. Първоначално Пацо мислел, че ще живеят временно там, докато Никол е малка, за да помагат родителите му. Само че като започнал работа, започнал да харесва живота си в Гълъбово. Спокойно му е, детето играе на двора, близо е до родителите си, спортува, вижда се с приятели. Е, купоните вече са в миналото…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече