Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Прекали! Бони с уста като на Жокера

0

Фолк певицата Бони е попрекалила с корекциите по лицето си. Ромската дива сякаш е станала друг човек и няма нищо общо с жената, която беше преди 10-на години, пише „Уикенд”.

47-годишната изпълнителка иска да изглежда по-млада и постоянно се подлага на всевъзможни интервенции, но постига обрания ефект и само се загрозява. „В устата прилича на главния герой от филма „Жокера”, осмиват я в социалните мрежи.

Бони си е сложила нови, бели фасети и е уголемила устата си до гигантски размери. Тя е опънала цялото си лице и мимики почти липсват. Отделно е ремонтирала скулите си и е подменила силиконовите си импланти. Бонка, както е истинското име на певицата, е признавала само за изкуствения си бюст и ремонтирания си нос.

„Харесвам се, добре ми стои нослето и най-важното е, че дишам отлично. Не се страхувам от такива операции, претърпяла съм къде-къде по-сериозни неща”, заяви преди време чалга ветеранката. След тази интервенция изпълнителката се пристрастила към корекциите и започнала постоянно да си намира неща, които да коригира, но се е поувлякла.

„Как можа да си го причиниш? Виж се на какво приличаш! Като восъчна кукла си!”, гласят зловещите коментари по адрес на изпълнителката на „Клада от страст”. Тя не си признава за подобренията, но всичките ѝ последователи забелязаха огромната промяна. Бони буквално се е видоизменила и дори избелила, тя вече не е мургава, каквато беше в зората на своята кариера.

Бони много иска да се запази млада и постоянно мисли как да се разкраси. Харесва се такава, цялостно тунингована”, коментират от обкръжението на изпълнителката. Певицата обмисляла още какво може да пипне и скоро пак щяла да ляга под ножа. Феновете й не одобряват интервенциите й я хокат, че е загубила идентичността си, но тя не слуша никого, освен пластичния си хирург.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече