Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Из нета: Топ 5 на най-забавните мемета за Мани от „Игри на волята“ (СНИМКИ)

1

Една от най-хейтваните участнички в „Игри на волята“ Мани е и една от най-коментираните и обсъждани в интернет. Въпреки че масово не се харесва на феновете, те проявяват колоритно чувство за хумор, свързано с външния й вид и възможностите й.

1. Миглите на Мани

През последните дни меметата, разпространявани във Фейсбук, най-често са свързани с Мани и нейните залитания по пластичните корекции и пластики. И по-специално по миглопластиката, в която тя се води специалист. Оттам идва и следното меме, което илюстрира огромната дължина на миглите й.

2. Мани и водните изпитания

Мани твърди, че игрите, свързани с вода в шоуто, са най-слабата й страна. Ето защо се появи като Аквамен в последното меме. А всъщност според фенове, водата е най-малкият й проблем.

3. Мани и контузиите

Другият проблем на Мани са крампите, които получава почти денонощно. Именно благодарение на една по-силно изразена крампа на крака, племето й се озова в Резиденцията за цяла седмица.

4. Мани и Левски

На въпроса на водещия чия е репликата „Един за всички, всички за един“, Мани уверено отговаря: „Левски!“. Не на Александър Дюма, не на тримата мускетари, а на Левски!

5. Мани и крампите

И пак по повод прословутите крампи на Мани, вече е измислено лекарство, кръстено на нея.

1 Коментар
  1. Ivan Johnnyto Angelov казва

    Хахаха, това меме „Ще ви крампирам всичките“, е моееее 🤣🤣🤣 Благодаря, че сте го оценили

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече