Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Любо Нейков носи торби с храна на родата в Червен бряг

0

Комикът освободи личния си шофьор, кара сам джипа си

Любо Нейков вече не ползва услугите на частния си шофьор. Папараци на „Уикенд” изловиха актьора на път за родния му град Червен бряг. Оказва се, че той вече кара сам своя тузарски джип, който доскоро се управляваше от специално нает за целта професионалист.

Доскоро се говореше, че актьорът не смее да шофира заради излишните си килограми, които му пречели. Но явно отново се е престрашил да застава зад волана или просто е пуснал шофьора си в лятна отпуска. Неговата половинка и детето му също пътуваха с него в колата. Любопитно е обаче, че жената на актьора не беше седнала до него на предната седалка, а до детето им – на задната. Вероятно е избрала да пътува по този начин, за да прави компания на дъщеричката си, докато съпругът й е съсредоточен в управлението на превозното средство.
Звездата от „Столичани в повече” се оказа примерен шофьор. Той спазваше всички правила на пътя и дори на магистралата не си позволи да вдигне скоростта кой знае колко. Максимумът, до който достигаше, бе 120 километра в час, което е под разрешената максимална скорост на подобен път.

Когато пристигна в Червен бряг, семейството отвори багажника на джипа, който се оказа пълен с най-различни по форма и големина пакети. Стана ясно, че Любо и неговата половинка са се подготвили с подаръци за роднините. Актьорът извади от колата си и пълни торби с храна за семейната трапеза.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече