Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Край с Андреа Банда Банда! Водещата се сбогува с „На кафе“

0

Край с участието на Андреа Банда Банда в дамското предаване „На кафе“. Водещата е станала жертва на поредната поголовна сеч в сутрешното шоу, след която стана ясно, че 90% от лицата на панела са сменени. Единствено Гала остава константа в „На кафе“.

От старите остава само Илиян Любомиров, който ще влезе в нова роля в предаването. Половинката на Петя Дикова работи усилено и в рекламната си агенция, но щом ще строи къща на дъщерята на Аня Пенчева, се нуждае от нова работа.

Юлиан Константинов и Кристина Патрашкова вече няма да се изявяват в женското шоу, а Никол Станкулова и Гери Малкоданска са в напреднала бременност и няма да се показват на малкия екран поне до края на годината.

За статута на Андреа Банда Банда все още няма официална информация, но от поста й след последния епизод от „На кафе“ преди ваканцията става ясно, че всъщност водещата се е сбогувала.

„Три сезона, всяка сутрин жив ефир! Всеки ден беше различен, смешен и/или труден, радвали сме се и сме се ядосвали и какво ли не. Вълнуващо и голямо нещо в живота ми. Благодаря, екип!“, написа точно преди месец Банда Банда. Тогава за феновете не стана ясно, но сега вече всички разбраха, че всъщност Андреа се е сбогувала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече