Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Само в Paparak! Благо Георгиев яко ОКЪСАН! Затънал в заеми при Велизар на Азис

1

Въздух под налягане е луксозният живот, който Златка Райкова и Благо Георгиев демонстрират така агресивно в социалните мрежи. Достоверен източник на Paparak.bg разкри, че всъщност двамата живеят само от кредити и са затънали в борчове.

„Златка харчи като луда, ежедневните й разходи по процедури, фризьори и гримьори надвишават в пъти това, което изкарва от брандовете си и от реклами като инфлуесър. Отдавна е пресушила сметките на Благо и са затънали в заеми до гуша. На Златка обаче не й пука и продължава да пръска пари по козметици“, разкрива човек от обкръжението на звездната двойка.

Любопитна подробност е

откъде Благо Георгиев взима пари.

Оказва се, че новият лихвар на родния хайлайф е не кой да е, а бившият на Азис – Велизар. Мускулестият мачо е спестявал години наред покрай връзката си с ромския славей – толкова, че половината от родните звезди са при него на кредит.

Но най-редовният му „клиент“ е самият Джизъс, който ден през ден ходел при Велизар да го моли за пари. „Идва яко окъсан, няма пари да си плати сметките. Изкараха някой лев от рекламите на спортни залози и ги профукаха до стотинка“, разказва нашият източник.

Загадка остава как ще се издължи, при положение, че няма никакви стабилни доходи. Спортната му марка не се котира на пазара, а футболната академия, която откри преди година, замря покрай ковида. На всичкото отгоре плаща стабилна издръжка на трите си деца от Христина Витанова и Есмер Омерова и отглежда четвърто дете от Златка Райкова.

И докато Благо чупи пръсти всяка седмица пред лихваря Велизар, най-малкият му син е облечен с маркови дрехи от глава до пети.

1 Коментар
  1. […] Тук е моментът да вметнем, бившият на Азо се изживява като новият лихвар на звездите, който често им захранва сметките с доста голяма лихва, разбира се. Най-редовният му клиент е Благо Джизъса (повече по темата – ЧЕТЕТЕ ТУК). […]

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече