Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Показно и еснафско! Затрупват с банкноти внучката на Глория

0

Да сложиш пачки около главата на бебето – по-отблъскваща гледка  не съм срещала през живота си“, сочат с пръст семейството на Глория

Внучката на Глория се къпе не само в любов, но и в пачки, видя Paparak.bg! Близки и далечни гости на семейството я засипват с какви ли не подаръци, а често направо й бутат банкноти в количката, разкри стори на певицата от преди няколко дни. Всъщност тази показност не се понрави на никой от последователите на майката на Симона Загорова, която също има принос да допусне подобна гледка, убедени са феновете на звездите. 

“Това е отблъскващо, да сложиш пари до главата на бебето!”, “Дори не е хигиенично, да не говорим колко е показно и еснафско!”, гласят масовите коментари на потребителите. 

Е, за Глория явно няма място за тревоги, както и за Симона, която роди първото си дете през февруари и го кръсти Галина, както е родното име на популярната чалга изпълнителка. Явно му е писано на малкото момиченце отсега да се радва на слава, оживени дискусии и специално внимание от всички.   

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече