Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Мегз не издържа! Пак се върна към шиенето (Вижте новото й начинание в Дубай)

0

Скандалната дизайнерка Миглена Каканашева, която няколко пъти гръмко се отказва от професията си заради проблеми с данъчните, отново седна зад шевната машина. Само преди няколко месеца Мегз съобщи, че зарязва шиенето и разпродава всички налични дрехи от модната си марка. Тя се премести да живее в Дубай с твърдото решение да започне ново начало и дори се хвана да учи арабски.

Риалити звездата обаче не издържа дълго и ето че за трети път се върна към дизайнерството. Като причина тя изтъкна невъзможността да си намери подходящо облекло за новата работа. „Не мога да открия нещо, което идеално да съвместява тукашната култура и нрави и мечтаната визия в главата ми. Просто няма. А за мястото, където ще работя, това е важно. Или формата няма да ми допадне, или материята“, оплака се Мегз.

Така в крайна сметка тя решила, че единственият вариант да си намери подходящи дрехи, е като си ги ушие.

„Отидох в най-затънтения квартал и си купих машина. Странна е. Прилича на тази на прабаба ми. Първата, на която някога ших. Но не е ръчна. Тази има мотор. Харесва ми. Ще си шия сама дрехи и ще ходя с тях на работа. Ще видим какво ще излезе“, заканва се Каканашева.

Феновете й заподозряха, че това е поредното ново бизнес начинание на дизайнерката, която ще пробва да продава дрехите си на консервативните жени в арабския свят. „Дано този път си оправи законово нещата с данъчните, защото Дубай не е България и никой няма да й търпи дребните схеми“, клатят глава запознати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече