Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Махна фереджето! Венета Райкова все по-често засичана с мистериозен мъж (Подробности)

0

Писателката и водеща е разведена от 3 години и не е обявявала сериозна връзка след раздялата с бившия й мъж Тихомир. Според запознати обаче напоследък в интимния й живот има раздвижване. Тя дълго време разправяше, че се е посветила на сина си Патрик, но пък нейни съседи издават, че многократно са я засичали с мистериозен мъж. Дали е гадже или просто приятел не е известно.

Самата Венета e признавала, че предпочита предимно млади лъвчета за партньори. „На 46 съм и никога не съм крила годините си! Мъжете, с които си лягам, са от 30 до 40-годишни, красиви със стегнати тела”, коментира Райкова, която винаги е имала завидно самочувствие, пише „Уикенд“.

Въпреки че не страда от липса на мъжко внимание, тя не вярва в голямата любов и хич не се надява, че тепърва ще я връхлетят изпепеляващи чувства. Тя смята, че влюбването и „пеперудите” са краткотрайни, а взаимното уважение и приятелството са тези, които остават във времето.

Разисквайки тази тема, Венета е признавала пред приятелите си във Фейсбук, че Тишо е най-важният мъж в живота й, защото след 13 години брак и интелигентен развод все още са близки приятели.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече