Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Не губи време! Ирина Тенчева посрещна рожден ден върху дъска в морето!

0

Ирина Тенчева, коята е на море в Гърция, в района на красивото селце Неа Перамос,  заедно с мъжа си продуцента Иван Христов и четирите им деца (едно от които само едното е общо), изобщо не си губи времето!

Хубавицата е решила да придобие ново умение, а именно – да се научи да плава с популярната напоследък дъска – SUP (Standup paddle board).

Ирина вече може да пази баланс и да гребе умело, което доказва с няколко снимки и видео, постнати в социалните мрежи.

Нещо повече – тя дори посрещнала рождения си ден върху дъската сред морските вълни. Ето какво сподели под снимката тя:

„На брега съм със SUP в едната ръка и с питие- в другата, с преизпълнено с обич и благодарност сърце и с все по-чести проблясъци на безметежност, присъщи на свободните хора. Свободата… нистина е на върха, на самото връхче на копието, приятели. Тя е вкусна хапка проста храна. Толкова е достъпна и недооценена. Пиша този пост, за да кажа на Търсачите, че я има! И за да не забравям, как съм я преживяла преди 3 дни, когато беше пълнолуние, аз бях с дъската във водата, а от брега се носеше мелодията на Caruso… сигурно има кой да ме разбере.”

Що се отнася до ковид кризата в южната ни съседка, родната знаменитост не се плаши от вируса, защото вече го прекара и смята, че има изградени антитела.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече