Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Няма лъжа, няма измама! Ето как изглежда Наталия Гуркова без фотошоп и филтри на 44 г.

0

44-годишната вдовица Наталия Гуркова постоянно получава комплименти от последователите си в мрежата относно външния си вид. За своята възраст моделката определено гали окото и дава надежда на другите жени, че и тях може годините да ги пощадят.

Уви, всичко се оказа поредната инстаграм измама. Читател на Paparak.bg ни показа реална снимка на Гуркова. Фотосът е от скорошно светско събитие, откъдето самата миска също публикува снимки в социалната мрежа. Разликата между нейните кадри и тези на читателя е меко казано огромна.

Наистина, кожата на бившата моделка е опъната като тъпан, благодарение на ботокса, който си слага най-много през 6 месеца. Но въпреки всички грижи, които полага, бузите й са започнали да увисват, лицето й е подпухнало, очите й са хлътнали, а под тях личат отоци и торбички.

Целият вид на 44-годишната миска говори за нездравословен начин на живот, пише „Уикенд“. Ако не друго, то най-малкото, което издава лицето й, е че не си доспива. Тежкият грим, който е като маска за лицето й, скрива донякъде тези дефекти, но без него гледката вероятно е стряскаща.

Нищо чудно проблемите във външния вид на бившата манекенка да се дължат и на предозиране с ботокс и хиалурон. Известно е, че колкото по-рано се започне с употребата им, толкова по-рано ефектът от тях започва да се превръща в дефект.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече