Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Хейтър нападна Андреа заради Фотошопа! Певицата за ПЪРВИ ПЪТ се осмели да отговори! (Вижте как го нареди)

0

Хейтъри редовно нападат фолк певицата Андреа заради агресивната обработка върху снимките й. Изпълнителката е сред най-големите привърженици на фотошопа, като редактира всяка една своя снимка, преди да я пусне в публичното пространство.

Основната причина за това избиване на комплекси е наднорменото й тегло, което доста й тежи през последните години. Рязкото напълняване с над 20 кг накара Андреа да избяга от реалността, преправяйки снимките си така, че да изглежда слаба и стройна.

По време на лайф участията й обаче истината лъсва и вече и децата са наясно как изглежда бившата на Кубрат Пулев на живо, и как – в Инстаграм.

Именно заради липсата на връзка с реалността фенове постоянно я нападат в интернет, но тя никога не им отвръща, а предпочита да изтрие коментара.

Поредният хейтър обаче толкова я вбеси, че тя не се сдържа и му отговори: „Ти специално, като ме видиш на живо, ще ме гледаш вторачено, а след това ще искаш снимка с мен. После ще я показваш на приятелите си… После ще ми намираш кусури и на снимката, а после ще осъзнаеш, че реално друго по-така интересно няма да ти се случи в живота. И накрая ще се отчаеш и пропиеш, ако вече не си го направил, или по-лошо – ще започнеш да агресираш върху жена си. И ще кажеш, че чалгата е виновна за всичко, както и държавата. Потърси помощ навреме!“.

След словесната им схватка се изливат още десетки коментари от последователи, които упрекват Андреа заради прекомерната употреба на фотошоп, но тя не отговаря на нито един от тях.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече