Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Изтекоха уникални кадри от палата на Слави Трифонов! Вижте огромното му имение за 4 млн. лв.

0

Уникални кадри, заснети с дрон, изтекоха от палата на Слави Трифонов в „Бояна“. Досега се носеха легенди за прословутото му имение, но се оказва, че реалните мащаби са дори още по-внушителни като размер и лукс.

Имението с обща площ от 1199 кв.м. разполага с частен асансьор, охрана, винарна, звукозаписно студио, фитнес, японска градина, голям брой сервизни помещения за служителите, басейн и какво ли още не.

Построено е чрез една от фирмите на Трифонов – ,,Ермитаж Есте“ ЕООД, пише „Пик“. Първоначалната сума, която Трифонов инвестира за започване на строителната дейност, възлиза на 1 623 000 лева, показват данни от Търговския регистър. През 2014 г. вече цената на палата е скочила на баснословните 1 850 000 евро, или 3 607 500 лева. Това става ясно от обява на популярна кантора за недвижими имоти, чрез която учиндолецът се опитал да продаде 5-етажната къща, по-голяма от прогимназия.

Палатът има един подземен, един полуподземен и три надземни. : подземния етаж са разположени машинно помещение за басейна, помещение с генератор за резервно ел. захранване, стълбище, асансьор, котелно помещение и баня-тоалетна. В полуподземния етаж се помещават фитнесът, джакузито, басейнът, който има закрита и открита част, още една баня, винарната, стълбище, перално помещение, както и просторни стаи за обслужващ персонал, или с други думи – прислуга.

На първия етаж в имението на Трифонов има входно предверие, вестибюл, стълбище, два гаража, два дрешника, две лукс бани и две спални. Вторият е разделен на всекидневна, преддверие към тоалетна, тоалетна, стълбище, трапезария, преходно пространство и кухня.

Третият, най-висок етаж, се състои от спалня, коридор, стълбище, поредна баня с тоалетна, дрешник, както и огромна тераса.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече