Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ковид-19 остави Луиза Григорова без коса! Актрисата с два косъма на главата (СНИМКИ)

0

Луиза Григорова никога не е притежавала много гъста и буйна коса, но в последно време перчемът й съвсем е оредял. На някои нейни снимки дори се забелязват голи петна по скалпа й, които правят впечатление на почитателите й.

Според някои това неприятно състояние може да се дължи на КОВИД-19, който актрисата изкара през пролетта. Тогава тя сподели, че около седмица се е чувствала зле, а PCR тест потвърдил диагнозата й. Мъжът й Мартин Макариев и невръстният им син Бран също се заразили. Всеки от тях обаче се лекувал по различен начин.

Луиза подчерта, че не е преставала да кърми бебето дори по време на заболяването. Момченцето станало изключително раздразнително – както заради коронавируса, така и заради факта, че започнали да му растат зъби. Това превърнало и даването на лекарства в доста трудна задача, пише „Уикенд“.

Общото състояние на звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Откраднат живот” бързо се стабилизирало, но явно дългосрочните странични ефекти от болестта не са я подминали.

Косопадът е често срещано явление и през първите месеци след раждането, когато организмът на майката все още е изтощен, а хормоните не са се стабилизирали. Вероятно комбинацията от няколко предразполагащи фактора се е отразила зле на Луиза. За щастие, има много съвременни методи, чрез които тя може да подобри вида на косата си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече