Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Общинарката Светослава Филипова си снима най-милото на работното място! Разпраща снимките на любовници (Срамните фотоси САМО ТУК)

1

Общинска служителка от ГЕРБ лъсна в скандални голи кадри. Снимките на Светослава Филипова са публикувани от сайта Jilo.bg по анонимен сигнал, като са правени от самата нея, и то на работното й място. Общинарката от район „Младост“ е снимала „организмите си“ и ги е разпращала на свои любоници, за да им повдигне… настроението.

На една от снимките лицето на Светослава е цялото в белезникава течност. На другите снимки е разкрачена и показва голите си срамотии.

За Светослава се знае, че е от град Неделино и е била любовница на бившия кмет на района инж. Румен Русев, който я закрилял на поста. На благата позиция да отговаря за даренията в „Младост” брюнетката била уредена от нейната леля Албена Цанова, която доскоро бе главен счетоводител на „Младост”, като управляваше „Финансово-счетоводни дейности и човешки ресурси”.

Двете имат силна родствена връзка – майката на Станислава е втора братовчедка на натирената главна счетоводителка. Албена Цанова пробутала още една своя племенница в общ. „Младост” – дъщерята на своята сестра, която работела в Търговския отдел, но и тя отдавна била махната от управата.

Другият сериозен чадър над попрезрялата палавница опъвал бизнесменът Георги Евтимов, собственик на строителната компания „Булстрой груп”, който от години играе задкулисни игрички с управата на района. Преди няколко години името му лъсна покрай грандиозен скандал със застроена градинка в най-търсената първа част на „Младост”, където вместо алеи за децата, строителят бодна скъпарски комплекс „Хармония”.

Покровителят на скандалната Светослава Филипова е известен в бизнес средите като мошеник. Георги Евтимов дължал пари на стотици хора.

Новината за палавите снимки на брюнетката обаче доведе до нейното напускане – в понеделник кметът на района арх. Стефан Стефанов й връчил заповедта, тъй като преди месец Филипова сама подала предизвестие за напускане, разкри наш източник.

Вижте скандалните кадри ТУК.

1 Коментар
  1. Румен Русев казва

    ЛЪЖИ

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече