Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Сузанита в скандални откровения в нета! Фенове се отвратиха от думите й

0

Скандални откровения, граничещи с вулгарност, направи фолк певицата Сузанита в Инстаграм профила си. Тя отговаря на въпроси на фенове в сторито си и стигна до такива крайности в изказванията си, че отврати дори най-верните си последователи.

Щерката на Орхан Мурад отговаряше нагло, грубо и обидно на всички питанки, като 90% от отговорите й бяха свързани с пари и секс и секс за пари.

Така например на въпроса на фен „Може ли да съм ти мъж“, тя отговаря: „Пари имаш ли“. А попитана дали е правила секс за пари, репликира: „А ти ял ли си за без пари“.

Най-скандален е отговорът й на въпроса какво я прави щастлива. „К*рвите и парите“, казва безцеремонно Сузанита. Един от последователите й проявява интерес точно колко трябва да има един мъж, за да е с него, а певицата продължава да провокира: „23 см“.

Фенове справедливо заключват, че явно всичко в нейния живот е в банкноти, а тя добавя: „И любовта за мен е в карати“. След 10-ина въпроса в този дух, последователите й се отказаха да се интересуват повече от нея.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече