Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Акне нападна „безупречната“ Антония Петрова! Лицето й като торта с орехи (ФОТО ТУК)

1

Гнусно акне нападна иначе „безупречната“ миска Антония Петрова-Батинкова, забеляза Paparak.bg. Именно заради неприятния обрив Тоца от няколко дни не е публикувала свои снимки. На едно от клипчетата в сторито й обаче се вижда лицето й. И е като героиня от хорър филм!

Не е ясно как Антония Петрова се е сдобила с акнето, което е най-зловещо в областта на брадичката, но според специалисти най-честата причина е лоша хигиена.

Е, разбира се, това може да се случи на всеки, но когато подобно акне нападне „безупречната“ Антония Петрова, ефектът е доста комичен.

Нали самата тя обясняваше колко е перфектна, със съвършена външност и визия, докато нападаше майките, позволили си да я коментират в нета.

„Много моля всички дебели философки да не изказват мнение под перфектните ми снимки и съвършените ми клипове с безупречен външен вид, стил и вкус. Може да наричате всеки както си искате, но Антония Батинкова и Ивайло Батинков са красиви, известни, богати, влюбени и щастливи, колкото и това да ви дразни“, изригна преди време Тоца.

Уви, сега същата тази безупречна жена крие лицето си, защото леко се е позанемарила…

1 Коментар

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече