Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

От любов към скалпела! Хубавото Наде си смени фейса! Носът й устните й са променени

0

Красотата на бившата външна министърка Надежда Михайлова се е съсипала точно както красивите илюзиите за щастлив живот от 90-те години на миналия век. На външен вид Хубавото Наде се е превърнало в най-обикновена бабичка, стана ясно от едно от малкото й тв интервюта в последните години, което тя даде минала неделя.

В спомените на българите все още живее образът на красивата външна министърка от правителството на Иван Костов в края на 90-те, която ни караше да се надуваме от гордост пред чужденците. От красотата на Надежда Михайлова, която вече 11 години се подписва с фамилията на втория си съпруг – Нейнски, обаче вече не е останало нищо.

От интервю, което тя даде пред Би Ти Ви в неделя, се вижда, че актуалният й вид е като на грохнала пенсионерка, въпреки че дипломатката е на 58 години и времето й за пенсиониране все още е далече. Кожата й е отпусната, торбичките под очите й са огромни, а около устните й се образуват бръчки, докато говори, въпреки че личи, че притежателката им е клиент на студиата за разкрасяване.

Визуалната възраст на Надежда Нейнски е поне 10-12 години по-голяма от календарната. Не е известно на какво се дължи този крайно неприятен отпечатък, който времето е поставило върху нея, но бившата красавица е трудна за разпознаване дори от най-добрите физиономисти.

Въпреки всичко е очевидно, че дипломатката полага усилия да се поддържа. В чертите на лицето й се забелязват промени, които подсказват доста агресивна намеса на специалисти по разкрасяване. Най-очевидната разлика е в носа на бившата министърка. В момента той е с доста меки очертания, докато някога бе далеч по-остър и леко закривен, пише „Уикенд.

Любопитно е, че през януари тя отново е давала интервю в Би Ти Ви, но тогава промяна в носа й не се забелязва. Явно новата форма е съвсем отскоро. Устните на Надежда като че ли също са променяни. Те изглеждат по-обемни от преди, въпреки че с възрастта е характерно именно тази част от лицето да губи от обема си.


Известно е, че в последните години Надежда Нейнски бе посланик на България в Турция, а това е страната, в която напоследък е модерно българите да си правят естетични корекции. Ако и дипломатката е прибягнала към тях, явно е искала резултатът да бъде дискретен, а промените по лицето й – с мярка. Но те не са невидими. За съжаление, не са достатъчни, за да заличат следите на времето.


Иначе Надежда Нейнски съобщи, че смята да продължава да се занимава с политика, въпреки че вече не е посланик в Турция и в момента няма ангажименти. Тя обсъждала различни предложения, разчитала и на контактите, които с годините била изградила в САЩ и Европа.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече