Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ами сега?! Забраниха на Гала да говори за… ВИЖТЕ!

0

Разговорите за еротична тематика рано сутрин в „На кафе” по Нова телевизия вече са табу, пише „Уикенд”. Съветът за електронни медии е одрусал със солена глоба предаването след множество сигнали на възмутени зрителки.

Няколко месеца любимото предаване на домакините скандализираше с непрестанното провокиране на разговори за секс и алкохол, които са крайно неподходящи за този часови пояс. Темите по щекотливата тема изместиха обичайните за сутрешно токшоу разговори. Възмутени зрителки затрупали с жалби СЕМ и настоявали за по-адекватен език и подходящи теми в сутрешните часове, като приложили цитати от най-пиперливите разговори в ефир.

Амбицирани да повишат зрителския интерес, панелистите в „На кафе” оживено се впускаха рано сутрин в любопитни  интимни признания. Неведнъж разговорите на Гала с коментаторите в студиото се въртяха все около това какви са фантазиите на хората и къде ги реализират. Водещата откровено призна, че е прочела популярната книга „50 нюанса сиво”, която бе екранизирана, но изобщо не я впечатлила.

„Мога да напиша много по-интересна книга с такъв тип истории от „50 нюанса сиво”, хвърли бомбата Гала и намекна колко атрактивен личен живот води. Понякога обаче разговорите в студиото ставаха толкова провокативни, че водещата се разграничаваше от тях. Друг път прехвърлилата 50-те блондинка от Плевен обсъждаше с панелистите от голи момичета в Дубай до еротичната платформа „OnlyFans”.

Никол Станкулова разказа за горещите си впечатления от Дубай. „Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е, а в Дубай. Това ако се случи в България ще бъдат арестувани. Но там няма почти местно население… Ходят на почивка и си правят каквото искат. Всъщност в Дубай съм виждала най-много проститутки. Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е масово явление там. Проблемът е, че са голи, но то и по ресторантите са полуголи. Това го правят основно рускини”, обясни надълго и широко синоптичката на Нова телевизия.

Другият панелист Георги Блажев също навлезе в дербите на друга палава тема. „Хората са готови на абсолютно всичко за пари. В Щата Минесота, една майка трябва да се грижи за своето семейство и стига до ето такива крайности… С мъжът й задлъжняват с 21 000 лири, а той и предлага да се включи в еротичната платформа „OnlyFans”. Тя не се дърпа и в началото изкарва по 1500 долара на месец, а в момента от там и от още други такива платформи прави по 50 000 долара месечно”, дивеше се писателят и призна, че се замисля дали и той да не си направи профил там.

Самата водеща не скри, че тази тема често е акцент в предаването. „Ама колко пъти говорим за „OnlyFans”, това наистина става актуална платформа в цял свят. Има много българи, които също са в нея!”, обясни тя. Кристина Патрашкова предупреди: „Да не излезе, че правим реклама, не би било много добре!”, но актьорът Дарин Ангелов я контрира: „И в България знаем отлично, че  това продава добре!” „На кафе” продължи със специален репортаж за българи, които се подвизават в еротичния сайт, който има над 30 милиона потребители. Затова го наричат еротичният Тик Ток или Инстаграм. Репортерката на Гала изтъкна, че и популярни българи имат регистрация там, но се крият, като забраняват достъпа на българската аудитория.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече