Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ирен Кривошиева: Защо да плащам данъци в България?

0

Актрисата беше обрана в трамвая и ще си търси правата до дупка

„Взеха ми 1800 лева – парите, с които щях да си плащам данъците”, разказва звездата от сериала „Белези”.

Ирен Кривошиева се убеди лично колко опасен може да бъде столичният градски транспорт. Славната актриса беше обрана най-нагло в трамвай по линия №10 и все още не се е отърсила от шока, пише Уикенд.

„В края на миналата седмица изтеглих 1800 лева, за да си платя данъците. Оказа се, че докато съм пътувала в мотрисата – буквално за 3 спирки, са ми отмъкнали парите. Изобщо не съм се усетила как е станало, очевидно крадците са били доста ловки. Как е възможно това да се случва в XXI век в държава от Европейския съюз? Потресена и възмутена съм. В такива моменти направо съжалявам, че се прибрах от Америка в България”, сподели звездата на сериала „Белези” и соц филмите „Хотел „Централ” и „В името на народа”.


Ирен възнамерява да погаси задълженията си към НАП, въпреки сполетялото я нещастие. Тя обаче хич не е убедена, че е редно да пълни хазната, щом властите не правят нищо за сигурността и спокойствието на населението.

Когато отишла в полицията, за да подаде жалба, директно й казали, че шансовете да пипнат злосторниците не са високи. А разследващ признал, че от няколко дни имало куп жалби именно за кражби по трамвайната линия №10.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече