Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тотално различен! 3 неочаквани разкрития за Пацо от Биг Брадър

0

Какво ли не се случва на човек за 15 години! Жив пример за това е Панайот Кючуков – Пацо, който нашумя в първите издания на Биг Брадър – промяната му е тотална! Простоватото момче с груб диалект, но нежна душа, което всевиждащото око следеше 24/7 и зрителите се попилаваха от смях, се е превърнало в напълно различен човек.

За изминалата десетилетка и половина риалити героят успя да завоюва сърцето на красивата Рени, която направи своя съпруга, а тя пък го дари с наследничката Никол. Таткото обожава щерка си и я глези, в рамките на допустимото обаче.

Освен това известният Брадър вече не е нереализираният футболист от Гълъбово, а се е захванал здраво с работа, при това включваща голяма доза благотворителност – той е управител на Дневен център за деца и младежи в родния си град.

Щастливата звезда явно ярко свети над 35-годишния мачо, защото преди време успя да избегне затвора, като постигна споразумение с прокуратурата, а го заплашваха дълги години зад решетките – напомняме, че Пацо беше арестуван по обвинение за нелегален хазарт.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече