Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Тотално различен! 3 неочаквани разкрития за Пацо от Биг Брадър

0

Какво ли не се случва на човек за 15 години! Жив пример за това е Панайот Кючуков – Пацо, който нашумя в първите издания на Биг Брадър – промяната му е тотална! Простоватото момче с груб диалект, но нежна душа, което всевиждащото око следеше 24/7 и зрителите се попилаваха от смях, се е превърнало в напълно различен човек.

За изминалата десетилетка и половина риалити героят успя да завоюва сърцето на красивата Рени, която направи своя съпруга, а тя пък го дари с наследничката Никол. Таткото обожава щерка си и я глези, в рамките на допустимото обаче.

Освен това известният Брадър вече не е нереализираният футболист от Гълъбово, а се е захванал здраво с работа, при това включваща голяма доза благотворителност – той е управител на Дневен център за деца и младежи в родния си град.

Щастливата звезда явно ярко свети над 35-годишния мачо, защото преди време успя да избегне затвора, като постигна споразумение с прокуратурата, а го заплашваха дълги години зад решетките – напомняме, че Пацо беше арестуван по обвинение за нелегален хазарт.

Прегледана: 1188

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече