Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Ето къде харчи наградата си Милен от „Игри на волята“! СНИМКИ

0

Победителят във втория сезон на „Игри на волята“ Милен Цветков не си губи времето и вече похарчи голяма част от 100-те хиляди, които спечели в шоуто.

Въпреки пандемията и горещите молби на Световната здравна организация да не се пътува с цел туризъм, Милен и съпругата му решиха да разпуснат в африканския Слънчев бряг, а именно – Занзибар. Двамата предпочетоха да отидат сами, без сина им, тъй като е още малък за такова голямо пътуване.

Милен и половинката му Нина си подариха екзотичната екскурзия, като не пощадиха нито лев за допълнителни екскурзии. Двойката се възползва от всички оферти за местни забележителности, като си организираха сафари в саваната, круиз с лодка до безлюдни острови, дайвинг, разходка до острова на костенурките и т.н.

Победителят в „Игри на волята“ избрал да отседнат в един от най-луксозните хотели в Танзания, въпреки че офертата била доста солена като за африканска държава.

Според добре осведомени източници, Милен пръснал близо 10 000 лева за почивката си. Една голяма част от спечелената сума пък инвестирал в собствен бизнес.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече