Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Носът на Камелия тотално объркан! Певицата едва диша (Вижте РЕАЛНИ СНИМКИ БЕЗ Фотошоп)

0

Ринопластиката на Камелия е направена дори по-калпаво от тази на княгиня Калина, a певицата трябва да съди пластичния си хирург заради фаталните грешки, допуснати по време на операцията. На това мнение са специалисти, забелязали куп дефекти в новия нос на фолк звездата.

Обонятелният й орган предизвика бурни реакции и сред феновете, които я упрекват затова че е загубила чара си и се е превърнала в клонинг на Галена, Емилия и Преслава.

В социалния профил на Камелия обаче новият й нос изглежда значително по-добре, отколкото е в действителност, тъй като певицата прикрива дефектите с фотошоп.

Paparak.bg разполага с реални снимки на певицата по време на гостуването й в „Тази неделя“. На тях ясно се вижда, че нещо тотално се е объркало при пластиката. Нещо повече – гласът на Камелия се е променил, тя говори „носово“, тъй като обонятелният й орган е постоянно запушен след операцията.

„Това подсказва за необратимо изкривени носни прегради. Дори да се подложи на повторна ринопластика, проблемът не може да се коригира, а последиците могат да бъдат още по-опасни“, обясняват специалисти, според които Камелия трудно диша през носа заради грешката на хирурга.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече