Publisher Theme
Art is not a luxury, but a necessity.

Носът на Камелия тотално объркан! Певицата едва диша (Вижте РЕАЛНИ СНИМКИ БЕЗ Фотошоп)

0

Ринопластиката на Камелия е направена дори по-калпаво от тази на княгиня Калина, a певицата трябва да съди пластичния си хирург заради фаталните грешки, допуснати по време на операцията. На това мнение са специалисти, забелязали куп дефекти в новия нос на фолк звездата.

Обонятелният й орган предизвика бурни реакции и сред феновете, които я упрекват затова че е загубила чара си и се е превърнала в клонинг на Галена, Емилия и Преслава.

В социалния профил на Камелия обаче новият й нос изглежда значително по-добре, отколкото е в действителност, тъй като певицата прикрива дефектите с фотошоп.

Paparak.bg разполага с реални снимки на певицата по време на гостуването й в „Тази неделя“. На тях ясно се вижда, че нещо тотално се е объркало при пластиката. Нещо повече – гласът на Камелия се е променил, тя говори „носово“, тъй като обонятелният й орган е постоянно запушен след операцията.

„Това подсказва за необратимо изкривени носни прегради. Дори да се подложи на повторна ринопластика, проблемът не може да се коригира, а последиците могат да бъдат още по-опасни“, обясняват специалисти, според които Камелия трудно диша през носа заради грешката на хирурга.

Прегледана: 1768

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече